Information till dig som köpt sommarflox ’Cherry Caramel’!

Först och främst är jag ledsen över den långa förseningen av leveransen. Jag har tidigare lagt ut information här i ett inlägg att just denna fröpåse har blivit försenad. Detta har enligt Nelson Garden berott på kontroll av kvaliteten av dessa fröer. Tyvärr har det visat sig att väldigt stort utsäde inte höll måttet till god kvalitet hos dessa frön i år.  

Nu har jag ändå fått levererat en viss del av dessa som har god kvalitet, och är mycket glad över detta. Tyvärr räcker inte leveransen till alla mina kunder som beställt. Jag har blivit tvungen att ransonera leveranserna till max en påse per order. Detta innebär att vissa av mina kunder som beställt mer än en påse tyvärr bara får en. Och de sista kunderna som beställt blir tyvärr utan.

Givetvis justerar vi priset och återbetalar alternativt gör fakturaändring via klarna. Du betalar alltså bara för den påsen du fått.

Jag är hemskt ledsen över det inträffade, och det var inte vad Nelson Garden lovade mig från början. Man lär av sina misstag sägs det. Jag kommer i fortsättningen inte låta produkten vara i lager förrän den verkligen är i mitt eget lager.

För övrigt finns många andra vackra sommarblommor i sortimentet som finns hemma. vad sägs om Zinnia ‘Sunbow Purple’ , Stjärnvädd, olika sorters Rosenskära och flera olika sorters Luktärt.

Zinnia ‘Sunbow Purple’
Stjärnvädd ‘Paper Moon’
Rosenskära ‘Double clic’
Rosenskära ‘Daydream’
Villa Roma ‘White & rose
Ringblomma ‘ Bronzed Beauty’

//Elisabeth

Välkommen,
Kul du hittat hit!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev, så får du 10 % på ditt nästa köp.