Ja, så är det! Vi firar in höstrusket med att rea ut alla blomsterlökar! Genom att använda koden “Lök” i kassan så dras automatiskt av 50 % på din order ur löksortimenet. Även på lökjärn!

Det är fortfarande möjligt att låta våren blomma med hjälp av blommande lökar! Sätt ner tulpanlök, snödroppar, klockliljor och narcisser mm. Så passa på att fynda av alla underbara lökar vi har hemma.

Lökarna kommer från Nederländerna och har högsta kvalitet! Vi har packat i lagom stora förpackningar, mestadels i 7 eller 10 stycken i varje, så kan du gruppera fint i dina planteringar. Vill du skapa fina paradplanteringar så ökar du bara antalet. Krokus och snödroppar är såklart finare i massplanteringar och stora sjok. Se bara bilderna nedan på hur snökrokus har brett ut sig i min gräsmatta hemma! Just snökrokus har den förmågan att sprida sig med åren. Visst är det vackert?

Här i webbshoppen finns stort utbud av alla möjliga varianter av blomsterlök. I år har jag satsat på att köpa in mycket av trendfärgen aprikos-laxrosa. Vad sägs om tulpanen La Belle Epoque, Apricot Fox, Serano, Stunning Apricot? Självklart finns det även fina färdiga lökmixer jag kombinerat för dig som har svårt att välja eller tycker det är krångligt att hitta rätt lökväxter som blommar i fin kombo både i färgton samt i blomningstid och höjd!

Tulpaner kan du sätta ner även om du fått lite markfrost. Så länge det går att sätta ned spaden eller lökjärnet så funkar det! Narcisserna behöver några plusgrader till och från så de hinner rota sig.

Välkommen,
Kul du hittat hit!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev, så får du 10 % på ditt nästa köp.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @etage_tradgard