Trädgårdshyllan

Startad 2021

Vi hjälper dig att komplettera och dekorera ditt hem och din trädgård

Här får du möjlighet att köpa allt från trädgårdsredskap till stilfulla dekorationer att använda i trädgård, orangeri, balkong eller inomhus. Vår stil är modern och åt det rustika och lantliga hållet.

Trädgårdshyllan står för funktion, design och kvalitet.

Vi växter för varje dag och vi hoppas att du snart hittar allt du behöver till din uteplats hos oss. Är det något du inte hittar? Kontakta oss så vi får veta om just dina önskemål. Dina behov hjälper oss att växa.

Företaget startades 2021

November 2021 lanserades Trädgårdshyllan.se som webbshop. Jag som startade upp e-handeln heter Elisabeth Dahlgren och är bosatt i Örkelljunga i NV Skåne. Eftersom jag är en trädgårdsmänniska och utbildad Landskapsingenjör blir mycket av produkterna kopplade till trädgård och tillbehör för utemiljöer. Inredningsprodukter såsom krukor, vaser, lyktor, ljusstakar mm används i dessa tider ute och inne året om. Oftast vill man ha lite rustikare eller grövre material utomhus. Därför finner du mycket järn/stål och rost, tåligare material med lantligare känsla. Kombinera såsom du vill, det finns oftast inga rätt eller fel vad som passar ute eller inne, utan det är din stil och känsla som avgör vad du väljer.

Hoppas ni kommer trivas med utbudet och servicen ni finner hos mig och min webbshop Trädgårdshyllan. Undrar du över leveranser, köpevillkor och integritet, så finns mer att läsa i sidfoten om detta.

Varumärken

Se vårt utbud från följande varumärken:

Affari of Sweden

By Benson

Eldgarden

Bokashi

Star Trading

Unik

ARS

Emmaljunga Torv

Nelson Garden

Etage Trädgårdsdesign

Företaget Trädgårdshyllan ingår i moderbolaget Etage Trädgårdsdesign, som erbjuder trädgårdsdesign till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Även Etage Trädgårdsdesign är jag, Elisabeth Dahlgren, grundare och ägare till.

Etage Trädgårdsdesign konsulterar och ger rådgivning samt utför uppdrag i hela Sverige, men främst i Skåne och Halland. Förutom att företaget har stor erfarenhet av designarbete, skötselprogram och anläggningskalkylering görs inköp av trädgårdsväxter där vi kan erbjuda bra priser ut till kund – med kvalitet och växtgaranti. För närvarande har vi inte online-köp av växter i webbshoppen Trädgårdshyllan, utan dessa går att beställa och köpa genom moderbolaget. Kontakta elisabeth@etagetradgard.se vid förfrågan så hjälper jag dig.

Välkommen,
Kul du hittat hit!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev, så får du 10 % på ditt nästa köp.