Hur går det till?

Trädgårdsdesign ser olika ut oss alla. Det skiljer sig åt från projekt till projekt allt beroende på varje kunds önskemål, tomtstorlek och behov.

Därför tas en offert fram efter första hembesöket.

Förberedelse inför första besöket. Detta ska ni tänka på:

Ni ska tänka igenom vad ni vill ha hjälp med. Vet ni vilken stil trädgården ska ha? Vad tycker ni om? Visste ni att oftast är det er personlighet och levnadssätt som bör styra designen? Vare sig det är inomhus eller i trädgården.

Har ni foton eller annan inspiration ni tycker om så visa dessa vid mötet.

Hur stor budget har ni för att anlägga er trädgård?

På Plats:

Vid första besöket hos er, som tar mellan 1,5 – 2 timmar går vi ut i trädgården och ser utgångsläget. Vi går igenom checklista, funderingar och önskemål. Etage trädgård fotograferar och skriver ner viktiga detaljer som tex tillgänglighet för anläggningsmaskiner eller dylikt. Vi gräver även en liten provgrop så vi får uppfattningen om jordkvaliteten samt testar vi jordens pH-värde. Detta är en bra information för er att veta vid tillfällen när växter skall inköpas. Första besöket är en konsultation/rådgivning och därför tas en avgift ut och kostar 1700 kr inkl. moms. Halva kostnaden dras av om ni beställer ett designuppdrag.

Vi återkommer med en offert inom några dagar.

Offerten ger dig valmöjligheter: Läs mer här.

När avtal skrivits så kommer själva designarbetet igång.

Ett första förslag- en grovskiss tas fram och presenteras som vi kan omarbeta till färdigt designförslag. Vi arbetar lyhört och vill ha er delaktiga för ett så bra resultat som möjligt. Utkastet sker via ett personligt möte eller kan det även ske via mail och telefonmöte.

När vi gått igenom ritning, växter eller dylikt och landat i vilka ev korrigeringar som behöver göras, så avslutar vi mötet. Därefter jobbar Etage trädgård vidare med förslaget och när allt är klart överlämnas samtliga handlingar i både utskrift/ ev. häften och digitalt beroende på vilket designpaket du valt. Se de olika designpaketen här

Välkommen,
Kul du hittat hit!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev, så får du 10 % på ditt nästa köp.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @etage_tradgard