Startkit Bokashi 2.0 Ocean Svart

1595,00 kr inkl.moms

Bokashi 2.0 är en ny generation kökskompost som passar dig som vill ha en vacker och effektiv behållare i ditt kök. Snygg på köksbänken

Tillverkas av minst 30 % återvunna fiskenät

2 st Bokashi 2.0 Ocean – svarta designade hinkar med avtappningskran och tätslutande innerlock + 1 kg Svenskt Bokashiströ, bruksanvisning och en liten påse med svenskt biokol följer med.

 

Volym: 9,6 liter

Beskrivning

Bokashi 2.0 Ocean är tillverkad av minst 30% insamlade och återvunna fiskenät! Övergivna fiskenät och annan plast är katastrofala för djurlivet i våra hav –  att kunna erbjuda en hink som är tillverkad av detta material. Vi donerar också 5 % av överskottet av försäljningen av Bokashi 2.0 Ocean till projekt som rensar haven från plast. Resterande material i hinken är liksom våra övriga kranhinkar tillverkade av återvunnen plast.

Bokashiprocessen är i princip densamma som med våra andra bokashihinkar med kran, men denna hink fungerar på ett nytt sätt. Istället för ett tätslutande lock har hinken en innerplatta som sugs fast i behållaren i höjd med matresterna för att stänga ute luft och pressa ihop resterna. Eftersom extremt lite syre kommer in i processen, blir processen väldigt effektiv.

De fermenterade matresterna blir torrare än i en vanlig hink vilket betyder mindre risk för lukt. Du får även mer av det eftertraktade bokashi-lakvatten från den nya Bokashi 2.0 än från en traditionell kranhink.

2st Bokashi 2.0 Ocean – svarta designade hinkar med avtappningskran och tätslutande innerlock + 1 kg Svenskt Bokashiströ, bruksanvisning och en liten påse med svenskt biokol följer med.

Hinkens mått är:
Volym: 9,6 liter
Höjd: 34 cm
Diameter: 24 cm
Vikt: 2,8 kg
Plast: PP (5)